marți, 30 octombrie 2012

Menschen (5)


Arrival
   
 

21 de comentarii:

  1. Doamne Dumnezeule mare!!!!!! Eu nu pot sa cred asa ceva! Cine canta? Cine canta? Cine cantaaaa????? Nu am mai auzit asa ceva. In viata vietii mele nu am mai auzit asa ceva!!!! E o melodie ireala nu stiu ce e cu ea de cand am ascultat-o prima oara am plans in hohote!!! Si de trei ore o ascult continuu o pun pe repeat. Fotografia este si ea tare are trei miliarde de sensuri in ea si se combina fabulos cu melodia asta!!!!! Scrie ceva despre melodie si poza!
    Eu multumesc ca exista minunatii ca pe blogul asta cum e asta de aici care sa ma faca sa plang de atata frumusete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta de la "Arrival" interpretata de Amelia Brightman si nemtii din grupul "Gregorian".
      In rest, se pare ca ai simtit si partea "cathartica" a acestei melodii.

      Ștergere
    2. Multumesc multumesc! Da ex libris ce e cu melodia intr-adevar? Are un CE in ea eu simt asta!!

      Ștergere
  2. Stimate domn...frumos! :)
    Si sufletul meu se bucura de aceasta melodie. Dar stimate domn misterios ca de obicei, de ce nu va lamuriti cititorii ce este cu aceasta piesa? Iata unii simt deja. Se pare ca exista multi senzitivi pe lumea asta,Cosmin. Doar nu sperai ca ai fi singurul:)
    Stimate domn...respect! Cateva coruri de fiinte cu aripi si niste lumi deschise. Sau nu? (dumneavoastra intelegeti ce spun)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn ex libris, bine ati revenit! Va multumesc de vizita.
      Nu este nimic cu aceasta melodie superba. Ce sa fie?
      Sper ca glumeai cu faptul ca as fi crezut ca exista doar un senzitiv pe lume. Este plin de asa ceva. De parca a fi astfel ar si fi o fericire, ex libris, zau!

      Ștergere
    2. Domnu', domnu' luati-o usor domnu'! :)
      Deci? Spune cineva ce e cu melodia? S-o spun eu? SAu nu?
      NB: vezi ca discutam de inalt senzitivi, haide sa facem disjunctii clare;)
      De ce sa nu fie o fericire sa fii astfel? Daca stii s-o controlezi, este. Sau nu stii? ;)

      Ștergere
    3. da? nu se mai cheama hipersenzitivi? ce-mi plac reformularile! mi-as da viata pentru ele.
      si chiar nu e o fericire. partial pot controla.
      ex libris, stii ca iti respect cultura si opiniile, insa te-am rugat in mai multe randuri, oferindu-ti adresa de mail (pe care o poti lua oricum de pe blog): haide sa nu discutam intr-un astfel de spatiu despre asa ceva, nu multi inteleg, plus ca nu pe multi ii intereseaza. sunt sigur ca, in particular, avem de schimbat o multime de idei interesante pe astfel de teme.

      Ștergere
  3. music masteroctombrie 31, 2012

    emy e melodia lui Mike Olfield

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai Music Master eu zic sa nu te pui cu el ca e enciclopedie muzicala si n-ai sanse-:)-:)-:)-:)

    RăspundețiȘtergere
  5. UN ANONIM FOARTE DEZGUSTAT SI ENERVAT DE TITULARUL ACESTUI BLOG CARE SE CREDE CEL MAI DESTEPT SI CEL MAI TARE DAR IN REALITATE ESTE UN IPOCRIT SEMIDOCToctombrie 31, 2012

    Da! Este o enciclopedie muzicala perfecta. Nici macar nu stie ca melodia asta care este oricum al lui Mike Oldfield nu o canta cine zice el. MARE ENCICLOPEDIE MUZICALA ESTI SA NU STI CA INTERPRETA SE NUMESTE SARA BRIGHTMAN SI NU AMELIA!!!!!! Cata incultura pentru unul care se pretinde as!!!!!
    Dar el asa face acest domn caruia ii plac doar lunguselile si nu publica comentariile critice. El se pricepe la de toate: la teatru, la fotografie, la cultura, la muzica DAR IN REALITATE NU STIE NIMIC!!!!!!
    Un fasonat inutil!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are rost sa aduc contraargumente, fiecare cu părerea sa (cea mai buna dovada este publicarea comentariului dumneavoastră, celui cu un titlu atât de lung și cu tendințe către "capslock", analizabile de către alte discipline.)
      Pe foarte scurt: melodia care însoțește aceasta fotografie este interpretata, exact asa cum am spus, de către Gregorian& Amelia Brightman.
      Si originalul chiar nu este al lui Oldfield, el doar a preluat-o de la ABBA.

      Ștergere
    2. UN ANONIM FOARTE DEZGUSTAT SI ENERVAT DE TITULARUL ACESTUI BLOG CARE SE CREDE CEL MAI DESTEPT SI CEL MAI TARE DAR IN REALITATE ESTE UN IPOCRIT SEMIDOCToctombrie 31, 2012

      Ce sa mai spun? Ce sa mai spun? Iata dovada insuficientzei tale! Cauta pe net sau pe you tube si o sa gasesti ca Sara Brightman canta "Arrival". Tare cult esti!

      Ștergere
    3. Pe cuvantul meu daca nu ma amuzi cu numele tau baroc de Simplicissimus Teutsch!
      Asadar: piesa "Arrival", compusa in 1976 de catre Benny Andersson si Björn Ulvaeus (ambii de la ABBA), a avut parte de numeroase cover-uri. Cel al lui Mike Oldfield este, poate, mai cunoscut decat altele. Sarah (si nu Sara) Brightman are si ea o varianta a acestei melodii, de prin 2008. Un an mai tarziu, melodia este preluata si catre Gregorian&Amelia Brightman. Sarah si Amelia sunt persoane diferite. Amelia este sora mai mica a celebrei Sarah (mai mica cu vreo 20 de ani si mai frumoasa)

      Ștergere
  6. Tot nu am inteles ce e cu melodia pentru ca ex libris nu insista degeaba. Cred eu ca nu se referea doar la cine a compus-o (ceea ce a si incins spiritele). Mai e ceva: so: Cosmin, ex libris cine ne lumineaza si pe noi, muritorii ordinari? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Breuddwydiwroctombrie 31, 2012

    Pfffff, intervin în primul rând pentru că nu ştiu de ce naiba îi tot poceşti numele, domnule "AFDETAB bla bla". Numele ei este "Sarah" Brightman, nu "Sara" Brightman. (caută pe "iutube").
    Şi pentru o informare corectă, fă "copi-peist" pe următorul link: http://en.wikipedia.org/wiki/Arrival_%28composition%29
    PS: nu mă interesează disputa voastră şi nici de ce omu' a postat melodia cu pricina, dar văd că mulţi întreabă, fără ca măcar să aibă curiozitatea de a se şi informa... slavă Domnului, acum avem unde şi cu ce!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar chia rnu observa nimeni expresivitatea fotografiei? Alaturi de sublimul melodiei? Omul acela prabusit in fata divinitatii de lemn, cu multe chipuri care nu-l mai poate ajuta in nici un fel?
    Multumesc pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Din asta traieste omul respectiv, e multa munca si talent si chiar e de apreciat ceea ce face! Iar poza da, poate fi interpretata in multe feluri :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa fotografia. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere